Aanpassen voormalig stal naar praktijkruimte met paarden rijbak

Voor een opdrachtgever in Hall hebben wij samen met onze partners een voormalige koeienstal omgetoverd naar een mooie ruime praktijkruimte en paardenbak.

De opslagputten [kelders] voor de uitwerpselen van de koeien hebben we in zijn geheel uit de grond gehaald en deze weer aangevuld met ophoogzand.

Een deel van de stal met een afmeting van 15×5 meter is aangepast naar een volledig ge├»soleerde praktijkruimte voorzien van vloerverwarming en met veel daglicht.

In deze praktijkruimte kan de opdrachtgever in combinatie met de paardenbak de dieren goed behandelen.

Op de zolder van de praktijkruimte hebben wij een technische ruimte gerealiseerd voor de omvormers van de zonnepanelen en de verwarming en ventilatie apparatuur.

De praktijkruimte is voorzien van een grote toilet en een ruime keuken/wachtruimte.

Omdat de bestaande voorgevel van de stal niet meer veilig was hebben wij een geheel nieuwe geïsoleerde voorgevel gemaakt aan de buitenzijde afgewerkt met onbehandelde Douglas Zweeds rabbat planken.

.

 

Onze contactgegevens

Maurice Ganzevles +31 (0)6 272 784 21

Adres

Zwarte Kolkstraat 52
7384 DD Wilp

 

Email

info@ganzevlesbouw.nl

Contactformulier