Projecten gerealiseerd door Ganzevles Bouw

Met veel passie en enthousiasme heeft Ganzevles Bouw onderstaande projecten gerealiseerd, benieuwd of wij ook u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Verbouwing van garage naar mantelzorgwoning

Voor een opdrachtgever in Hall hebben wij gezamenlijk met de opdrachtgever een plan gemaakt om de bestaande garage om te bouwen naar een mantelzorgwoning.

Aanpassen voormalig stal naar praktijkruimte met paarden rijbak

In Twello hebben wij een woning uitgebouwd zodat er een ruime woonkamer is ontstaan die aansluit op de achtertuin. Tevens zijn alle kozijnen van de gehele woning vervangen voor nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing.

Nieuwbouw bijgebouw Loenen

Voor een opdrachtgever in Loenen hebben wij een mooi houten bijgebouw mogen bouwen.

Eiken landhek Wilp Achterhoek

Voor een basisschool in Wilp-Achterhoek hebben wij een eiken poorthek gemaakt om het mooie ruime schoolplein in twee delen op te delen zodat het voor de leraren en leraressen veilig en overzichtelijk blijft.

Uitbreiding woning Twello

In Twello hebben wij een woning uitgebouwd zodat er een ruime woonkamer is ontstaan die aansluit op de achtertuin. Tevens zijn alle kozijnen van de gehele woning vervangen voor nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing.

Verbouw woning wilp

In Wilp hebben wij een woning verbouwd door de woning en schuur te koppelen met een mooie ruime volledig geïsoleerde bijkeuken met geheel nieuwe toilet en een tuinkamer. De tuinkamer is multifunctioneel gemaakt en…

Verbouwing bovenverdieping in Brummen

Voor een klant in Brummen hebben wij de gehele bovenverdieping van een bestaande woning gerenoveerd. Er is een nieuwe indeling gemaakt waarbij er twee slaapkamers een badkamer en een aparte toilet gerealiseerd kon worden.

Verbouwing van 40 ft zeecontainer naar Tiny House in Apeldoorn

In opdracht van MK Interior hebben wij samen met onze partners een standaard 40ft stalen zeecontainer met een afmeting van 12×2.3×2.4 meter omgebouwd tot een gastenverblijf met een prachtige keuken/badkamer en slaapkamer.

Nieuwbouw garage met veranda te Klarenbeek

In Klarenbeek hebben wij een garage met veranda mogen bouwen, de bestaande garage met plat dak is gesloopt en hiervoor in de plaats hebben wij van een ontwerp van Bureau BAS deze prachtige geheel uit hout opgetrokken garage met veranda gebouwd.

Woning in Brummen

Bij een woning in Brummen hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd o.a. het aanbrengen van nieuwe vloertegels in de keuken / na-isoleren van de gehele zolderverdieping / doorbraak tussen garage en bijkeuken / nieuwe badkamer en toiletten.

Nieuwbouw Douglas kapschuren Beekbergen

Voor een landgoed in Beekbergen hebben wij een terras vlonder en een aantal mooie Douglas overkappingen mogen maken welke als opslag dienen voor een …

Onze contactgegevens

Maurice Ganzevles +31 (0)6 272 784 21

Adres

Zwarte Kolkstraat 52
7384 DD Wilp

 

Email

info@ganzevlesbouw.nl

Contactformulier