Over Ganzevles Bouw

Even voorstellen; Ik ben Maurice Ganzevles en ik ben in November 2020 de uitdaging aan gegaan om mijn eigen bouwbedrijf te starten. Sinds 1992 ben ik werkzaam geweest bij een bouwbedrijf waar ik als timmerman ben begonnen en mij heb kunnen ontwikkelen binnen de organisatie tot verkoop adviseur / calculator en projectleider van kleine en middelgrote projecten.

 

Een eigen bedrijf willen starten is altijd een wens geweest en ik heb nu de stap gezet. Door de ruime bouwkundige kennis en ervaring kan ik u als klant van A tot Z begeleiden / adviseren met uw wensen en zal hier vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte voor maken. Als klant heeft u dus het voordeel dat u met 1 contact / aanspreekpunt van doen heeft van begin tot eind . Mijn passie en doel is om uw wens te vertalen naar een zo effici├źnt en praktisch mogelijk project zonder onnodige kosten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ganzevles Bouw is een bedrijf dat staat voor overleg en vertrouwen, vakkundigheid  en samenwerking. Wij streven naar een mooi project met tevreden klanten.

Wij kunnen u ontzorgen in het gehele [ver] bouwproject van begin tot het eind met alle

voorkomende bouwwerkzaamheden samen met onze vaste betrouwbare ondersteunende partijen en leveranciers.

De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Maurice Ganzevles

Maurice Ganzevles

Eigenaar

Onze contactgegevens

Maurice Ganzevles +31 (0)6 272 784 21

Adres

Zwarte Kolkstraat 52
7384 DD Wilp

 

Email

info@ganzevlesbouw.nl

Contactformulier